Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

 

 

 

 

 

 

 

  TripleT Agency is via diverse social media te volgen, maar onze achterban informeren wij graag ook actief over onze lopende producties met de bijbehorende backstage verhalen. Met regelmaat delen wij bijzondere wetenswaardigheden en speeldata. We vragen ook feedback welke productie of artiest men graag in het theater wil zien. Meld je nu aan voor onze netwerklijst om niets van onze artiesten en producties te missen. Onder de eerste 1000 unieke aanmeldingen, zullen aan het eind van dit lopende theaterseizoen diverse VIPkaarten, inclusief theaterbeleving worden verdeeld. TripleT Agency

Postbus 101, 3700 AC Zeist

info@tripleTagency.nl

Kamer van Koophandel 64353257

 

verkoop en contact, Jean-Paul Karting

jeanpaul@tripleTagency.nl / 06-2463 8343

 

online marketing & campaign management

kitty@tripleTagency.nl

 

 

 

 

 

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Ons bureau met artiesten en bands uit Europa en USA verzorgt graag uw evenement/concert. Wilt u een aanvraag doen, neem dan vrijblijvend contact met ons op: D.M.P is een betrouwbare partner in de muziek- & evenementenwereld. Ons team bestaat uit mensen die een uitstekend overzicht hebben op hun vakgebied. Wij zetten onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk vol passie in voor onze artiesten en klanten. We boeken shows die gegarandeerd uitverkopen voor uw club of festival, produceren en promoten we zelf shows die staan als een huis voor de theaters in Nederland en België en organiseren we jaarlijks het Starriders Country Gala, een festival waar reeds vele grote artiesten optraden, denk aan namen als Ilse DeLange, Rob Crosby, Waylon, Jordyn Mallory. Ook boekten wij grote acts uit Nashville zoals de Award winnaar Steve Wariner (USA) voor het bekende Floralia festival te Oosterhout en hebben wij reeds een hele reeks succesvolle bedrijfsevenementen en andere producties verzorgd.

D.M.P productions! Toonaangevend artiestenbureau & theaterimpresariaat, alsmede recordingstudio & geluidsverhuurfirma die zijn sporen inmiddels heeft verdiend voor elk evenement met een verrassend en uiteenlopend aanbod aan artiesten en theaterconcerten. Gespecialiseerd in Americana, country en popmuziek.

Bij D.M.P. bent u op het juiste adres voor professionele geluidsapparatuur alsmede backline-, licht- en geluidstechnici met uitstekende communicatieve vaardigheden en representatieve uitstraling.

DESPERADO MUSIC PRODUCTIONS

Eigenaar/Contactpersoon D.M.P Leon Priest
Johan Frisostraat 14
5161 HW Sprang Capelle

Kantoor: +31 (0)6 22 51 05 98

Producent Leon Priest E-mail: info@desperado-mp.nl